Demir Cleaning

Bienvenue chez Demir!

Demir Cleaning staat voor u klaar met een team van schoonmaakprofessionals!

Demir Cleaning is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren en gemeenschappelijke delen.

Eénmalige schoonmaak of onderhoudscontract, Demir Cleaning is uw professionele schoonmaakoplossing.

Met meer dan 35 jaar ervaring is Demir Cleaning aanwezig in heel België.

Onze diensten

Schoonmaak van kantoren

Het is altijd prettiger werken in schone kantoren of coworking-spaces. Demir Cleaning zorgt voor uw onderhoud - schoonmaak

Het schoonmaken van gemeenschappelijke delen van gebouwen of hotels

Het schoonmaken van de gemeenschappelijke delen van appartementen zorgt voor schoon en prettig wonen. Dit garandeert ook het comfort van de bewoners, de standing van het gebouw en de veiligheid.

"Opknappen" schoonmaken

Graffiti verwijderen, gevelbekleding reinigen, marmer kristalliseren, enz. Demir Cleaning is gespecialiseerd in restauratie.

Schoonmaak van winkelcentra

Winkelen is leuk! Uw pand schoon en aangenaam houden voor uw klanten is onze missie.

Schoonmaak en onderhoud van gebouwen

We streven ernaar om het leven zo aangenaam mogelijk te maken voor onze bewoners door ervoor te zorgen dat het terrein (parkeerplaats, gemeenschappelijke ruimtes, enz.) schoon is.

Schoonmaak van zonnepanelen

Met de energiecrisis is het gebruik van zonnepanelen toegenomen. Ze installeren is één ding, maar ze moeten ook onderhouden worden om optimaal te blijven presteren.

Industriële reiniging - Eindschoonmaak

Demir Cleaning is gespecialiseerd in industriële reiniging: fabrieken, technische ruimten, ventilatoren en kanalen. De werf is klaar, eindelijk! Demir Cleaning komt uw werf schoonmaken.

Dakreiniging en onderhoud

Reiniging en onderhoud van daken. Beschermende behandelingen,

Ongediertebestrijding

Verwijderen van ratten, insecten, knaagdieren, duiven, enz.

Onze schoonmaakdiensten kunnen worden aangepast aan uw beperkingen en planning. We bieden eenmalige contracten voor specifieke behoeften, zoals het schoonmaken na evenementen of renovaties, maar ook regelmatige onderhoudscontracten om ervoor te zorgen dat je pand schoon blijft. We zijn flexibel en streven ernaar de beste oplossing te vinden voor uw behoeften.

Demir Cleaning is

0
Jaren ervaring
0
professionals tot uw dienst
0
tevreden klanten

We begrijpen het belang van een schone en gezonde werkomgeving voor de productiviteit en het welzijn van uw teams. Daarom bieden we een volledig gamma schoonmaakdiensten op maat van uw specifieke behoeften aan. Of u nu een schoonmaak van een kantoor, een coworking-ruimte, een hotel, een ziekenhuis of een reiniging van zonnepanelen of een eindschoonmaak van een werf nodig heeft, wij hebben de expertise en de vaardigheden die nodig zijn om aan al uw eisen te voldoen.

Wilt u meer weten over onze verschillende diensten? Of gewoon een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op